Auteur Topic: Fiets ontwerpen en bouwen?  (gelezen 452 keer)

Offline GijsB

  • WTOS Oud Bestuur
  • Ouwe lul
  • ****
  • Berichten: 415
Fiets ontwerpen en bouwen?
« Gepost op: 22 april 2017, 21:40:18 »
Hieronder een berichtje namens het Human Power Team, we zijn momenteel op zoek naar mensen die een nieuwe keisnelle fiets willen ontwerpen, bouwen en racen! Ik heb dit zelf twee jaar terug gedaan, is zeer aan te raden (wij van Human Power Team adviseren Human Power Team)! Hieronder het officiële bericht wat erbij hoort, maar als je interesse hebt, kom vooral even langs op de interesseborrel komende maandag (ben ik zelf ook bij), schiet mij even aan met je vragen en/of mail het team als je interesse hebt!

Groetjes,

Gijs


Nog niet zeker wat je wil doen komend jaar? Wil jij jouw grenzen, en die van de mensheid verleggen? Solliciteer voor het Human Power Team!

Human Power Team 8

We zijn op zoek naar een enthousiast nieuw team om in september 2018 het record voor de snelste fiets ter wereld, nu 144 km/u (!), weer op Nederlandse naam te zetten. Als lid van dit team zul je op het grensvlak tussen techniek en topsport werken aan nieuwe technieken, nieuwe technologieën, en een nieuw ontwerp voor de VeloX 8. Na het jaar heb je een hele projectcyclus doorlopen: ontwerpen, bouwen, testen, racen, winnen!

Interesse
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Kom dan naar onze interesseborrel op maandagavond 24 april in de Dreamhall. Vanaf 19.30 staan de deuren open en om 20.00 zullen wij een korte presentatie geven over het team.
Nu al meer weten of kan je er niet bij zijn? Stuur een mailtje naar recruitment@hptdelft.nl.

Geef aan of je komt via het facebook event!Hieronder een korte beschrijving van wat er zoal te doen is:

Team Manager
De Team Manager is het gezicht van het team en project. Naar de buitenwereld ben je het eerste aanspreekpunt, binnen het team ben je verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken doelstellingen. Jij hebt veel interesse in zowel techniek als topsport, en kunt als geen ander met experts uit beide werelden communiceren. Kun jij een multidisciplinair team tot een grensverleggend resultaat leiden?

Technical Manager
De Technical Manager is verantwoordelijk voor het stellen en halen van de deadlines. Als planner ben jij iedereen altijd een paar stappen voor. Ook is de Technical Manager eindverantwoordelijke van de productie van de VeloX. Zorg jij dat de VeloX 8 op-en-top op tijd klaar staat om te racen?

Financial Manager
De Financial Manager controleert en documenteert alle geldzaken en heeft een goed overzicht over alle geldstromen. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor begrotingen, belastingen en contracten, maar ook zorg je ervoor dat alles administratief en juridisch in orde is. Ben jij nauwkeurig, overzichtelijk en gestructureerd en durf je het aan om met een begroting van een DreamTeam te werken?

Chief Engineer
De Chief Engineer is verantwoordelijk voor het ontwerp van de VeloX 8, en coördineert daarbij het engineering team om een zo optimaal mogelijk ontwerp te maken. Je vertaalt multidisciplinaire designaspecten in subsysteem-specifieke opdrachten. Hier is niet alleen een brede interesse in techniek voor vereist, ook zorg je dat alle engineers als één efficiënt ontwerpteam werken. Jij combineert perfectionisme met pragmatiek. Kun jij, samen met je engineers, tot een kwalitatief goed, vernieuwend ontwerp komen?

Chief Marketing
De Chief Marketing zorgt dat het Human Power Team en haar partners goed in beeld komen, en maakt zo het project mogelijk. Jij kunt de voortgang van het project boeiend vertellen in beeld en woord, en zal daarom veel werken met de pers om ons verhaal naar buiten te brengen. Bovendien onderhoud je de relaties met onze partners. Zorg jij dat volgend jaar iedereen in Nederland weet wat het Human Power Team is?

Engineer
Als Engineer heb je affiniteit met aerodynamica, mechanica en/of elektronica. Jij zal verantwoordelijk worden voor een subsysteem in het ontwerp, bijvoorbeeld de aerodynamische kap, de aandrijflijn, het frame of het live feedback systeem. Je bent verantwoordelijk voor de hele cyclus van zo'n subsysteem: ontwerpen, bouwen, testen! Wil jij je theoretische kennis in praktijk brengen, en zorg je voor de volgende vernieuwing in de VeloX?
Pas de pain, pas de gain.