Nieuwsbrieven

Op deze pagina zijn de WTOS Nieuwsbrieven te vinden. Deze zijn ook al via de email verstuurd naar alle leden en geven een duidelijk overzicht van de komende activiteiten. Klik op de betreffende maand om de nieuwsbrief van die maand te bekijken.Alle info voor de komende maand, trainingen en activiteiten: de WTOS nieuwsbrief van april!

Deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser

Nieuws

Introtrainingen - Maandag- en donderdagavonden

Momenteel zijn de introtraingen begonnen. De volgende introtraingen zijn op maandag 4 en donderdag 7 april. In verband met de tentamens zullen er in de eerste week van de 4e periode van 18 april nogmaals twee introtraingen plaatsvinden op de maandag en donderdag. Er wordt om 17:45 verzameld bij het sportcentrum. Om 18:00 vertrekken wielrenners en mountainbikers voor een leuk rondje om Delft, met verschillende oefeneningen onderweg. Het is voor iedereen mogelijk om mee te komen fietsen tijdens de introtrainingen. Het dragen van een helm is verplicht. Geen fiets? stuur een mail naar bestuur@wtos.nl en vraag een leenfiets aan.

Na deze trainingen gaan de reguliere trainingen weer van start, waarbij op de maandag het Rondje Hoek zal worden gefietst. Op de donderdag wordt het rondje Rottemeren gefietst. Op de donderdag wordt er naast wielrennen ook gemountainbiked. Het rondje zal elke week verschillen met een ander MTB parcours. Op beide dagen zal er 17:45 worden verzameld bij het sportcentrum.

Ronde van Delft - 2016

De Ronde van Delft zoekt naar enthousiaste mensen die de enige echte wielerronde in het centrum van Delft willen helpen organiseren. Al vijf jaar wordt de Ronde van Delft georganiseerd en ook komend jaar willen we er weer een echte wielerdag van maken met een omnium voor elite renners, een ludieke 12" fietsjes race en een dikke banden race voor de Delftse kinderen. Lijkt het jou mooi om mee te helpen, met bijvoorbeeld de 12" race, dikke banden race of met promotie? Laat het ons weten met een berichtje naar info@rondevandelft.nl!

"Ik ben meer een Segway"

Anton-Jan

Kosten basislidmaatschap van 8 euro naar 10 euro - 2016

Met ingang van 1 januari 2016 worden de kosten van het basislidmaatschap verhoogd. Daar waar dit bedrag eerder € 8,- was, wordt dit nu € 10,-, zo is besloten tijdens het voorjaarscongres. De opbrengst van deze verhoging komt ten goede aan de uitvoering van het antidopingbeleid [KNWU].

Komende activiteiten

ZoMoCo - 2016

De zondagmorgencompetitie is weer begonnen. Elke zondag een koers op een andere wielerbaan!
Meer info: link
Meer info: link

"Printen veel werk? Nee joh, gewoon ctrl + P"

- Janneke -

ZAC - 2016

Naast de ZOMOCO is de zomeravondcompetitie ook weer begonnen. Doordeweeks kun je op veel wielerbanen terecht om een trainingskoers te rijden.
Voor meer informatie: link

WTOS Introtrainingen - 4 en 7 april

De eerste introtrainingen van WTOS van het nieuwe seizoen! Kom gratis en vrijblijvend met ons meefietsen om te ervaren hoe mooi en gezellig het wielrennen en mountainbiken kan zijn!
Voor meer informatie: link

WTOS Activiteit - 19 april

De eerstvolgende WTOS activiteit, georganiseerd door de activiteitencommissie, zal op de dinsdagavond van 19 april plaatsvinden. Meer info binnenkort op het forum.

"Een relatie veel tijd? Nee joh, je slaapt gewoon samen en klaar"

Laurane

Amateurploegavond - 20 april

Op 20 april zal er een avond worden gehouden voor alle amateur wedstrijdrenners. Tactieken en wedstrijdplanningen voor dit seizoen kunnen worden besproken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een hapje te eten en wat te drinken. Meer info binnenkort op het forum.

Symposium Sports Engineering - 28 april

At the eve of the Giro d’Italia’s kick off, on Thursday the 28th of April, TU Delft Sports Engineering Institute will organise a symposium on the research being done in the field of cycling. Anyone interested is welcome to join an afternoon packed with interesting demos and presentations. The aim is to bring together scientific researchers and the industry. The event is not only relevant for those in the field of cycling, since research from one field can oftentimes help in progressing that of another.
Voor meer informatie: link

Eten wedstrijdrenners - 28 april

Op 28 april bestaat er de mogelijkheid voor alle wedstrijdrenners om met elkaar te eten bij het Sport Centrum. Meer info binnenkort op het forum.

KennisMakingsKamp - 13-16 mei

Een van de mooiste evenementen van WTOS komt er weer aan: het KennisMakingsKamp! Dit jaar gaan we van 13-16 mei naar Manhay, in de Belgische Ardennen. Het belooft weer een supermooi weekend te worden, met veel fietsen en gezelligheid, en dat voor slechts €90,- voor het hele weekend!
Naast het fietsen in de mooie omgeving, is dit voor alle leden weer een mooie gelegenheid om alle nieuwe gezichten te leren kennen, en voor de nieuwe leden om de rest van de vereniging te leren kennen. Dit toffe weekend wil je natuurlijk bij zijn, Dus schrijf je nu via deze link in!
Voor meer informatie: link

Afgelopen activiteiten

Trainingsweekend Simpelveld - 11-13 maart

Met heel mooi weer hebben bijna 20 enthousiaste wielrenners een leuk trainingsweekend gehad in Simpelveld, Limburg. Er zijn vele kilometers gemaakt en vooral ook veel hoogtemeters. Enkelen hebben zelfs een mooie tocht in het nabijgelegen natuurgebied De Eifel in Duitsland kunnen maken. De organisatie wordt enorm bedankt voor dit mooie weekend!

"Oh... Ik wist niet dat we op de racefiets gingen"

Romy @ Pedala fotoshoot

Ploegenpresentatie - 15 maart

Tijdens de afgelopen ploegenpresentatie is de eliteploeg WASp gepresenteerd, de wedstrijdrenners van 2016 en hebben enkele partners presentaties kunnen houden. Daarnaast zijn er veel ploegenfoto's gemaakt, die binnenkort op de WTOS Facebook pagina zullen verschijnen.

WTOS Studentencup Delft - 19 maart

Tijdens de Studentencup Delft hebben veel WTOS renners meegedaan op het parcours van De Spartaan! Bij de damens is Marlies van der Lugt 2e geworden. Thomas van 't Klooster 1e geworden in de B-Categorie. Bij de A-Categorie is Michiel Vos 7e geworden.
Voor meer informatie: link

Fotoshoot Pedala - 20 maart

Op 20 maart heeft er een fotoshoot voor het wielerblad Pedala plaatsgevonden. De foto's zullen binnenkort te zien zijn in het blad. Mogelijkerwijs zijn deze binnenkort ook te aanschouwen op de WTOS Facebook pagina.

Tour of the North - 25 - 28 maart

Zoals inmiddels al een aantal jaren staat de Tour of the North, een etappekoers in Noord Ierland, op het WTOS wedstrijdprogramma. Zo reisden dit jaar Thijs, Daniël en Arian met twee Ahoy mannen af naar Portaferry. Bij de eerste etappe, een criterium op een racecircuit, wist Daniël na een erg winderige wedstrijd 10e te worden. In de tweede etappe van 140km met regen en storm wist Arian in de ontsnapping te komen, uiteindelijk bijgehaald door een select groepje met Thijs waarna hij ook 10e werd met de finish op windmill hill. In de tijdrit van 8.3km op zondagochtend boekte Arian een mooi resultaat met een 5e plek. Op zondagmiddag en maandag werden de laatste etappes van 120 en 130km verreden waar de mannen goed vooraan wisten te koersen met nog een 13e, en 23e plek. Uiteindelijk werden Arian, Thijs en Daniël 12e, 17e en 25e in het klassement en is WTOS 3e in het ploegenklassement geworden!

Stuur je foto's en quotes op!

Mooie of leuke foto’s gemaakt bij een training, evenement of iets anders WTOS gerelateerds? Stuur ze naar fotos@wtos.nl Zo kunnen we ze bijvoorbeeld op de site, de facebook of in de nieuwsbrief zetten! Mocht je een mede WTOS’er een mooie quote horen maken, stuur deze dan door naar quote@wtos.nl!

WTOS trainers

Veel aan het trainen maar weinig resultaat? Krijg jij ook zoveel parkeerboetes? Lukt het maar niet om die geblokte Griek uit je wiel te rijden? Voor al je vragen, mail naar trainer@wtos.nl!
Agenda april

  • 4 april - Introtraining
  • 5 april - Borrel @ Doerak
  • 7 april - Introtraining
  • 19 april - WTOS AC
  • 20 april - Amateurploegavond
  • 28 april - Symposium Sports Engineering @ TUD
  • 28 april - Eten wedstrijdrenners @ SC

Anton-Jan @ Studentencup

WASp @ Houtse Linies

Daniel @ Trias

Thomas @ Studentencup

Arian @ Trias

Thijs @ ToTN

Studentencup

Arian @ ToTN

Studentencup

Arian @ ToTN

Daniel @ ToTN

Jochem & Gijs @ Studentencup

Arian @ ToTN

Daniel @ ToTN

Marlies 2e! (Foto: Laurane) @ Studentencup

Thomas 1e! @ Studentencup

Daphne en Merijn @ Studentencup

Borrel 5 april!


WTOS Delft - Mekelweg 8 - 2628 CD Delft
www.wtos.nl - bestuur@wtos.nl

Groet,
Thomas van 't Klooster

Nieuwsbrief 2017 Juni
Nieuwsbrief 2017 Mei
Nieuwsbrief 2017 April
Nieuwsbrief 2017 Maart
Nieuwsbrief 2017 Februari
Nieuwsbrief 2017 Januari
Nieuwsbrief 2016 December
Nieuwsbrief 2016 November
Nieuwsbrief 2016 Oktober
Nieuwsbrief 2016 September
Nieuwsbrief 2016 Augustus
Nieuwsbrief 2016 Juni
Nieuwsbrief 2016 Mei
Nieuwsbrief 2016 April
Nieuwsbrief 2016 Maart
Nieuwsbrief 2016 Februari
Nieuwsbrief 2016 Januari
Nieuwsbrief 2015 December
Nieuwsbrief 2015 November
Nieuwsbrief 2015 Oktober
Nieuwsbrief 2015 September
Nieuwsbrief 2015 Juli
Nieuwsbrief 2015 Juni
Nieuwsbrief 2015 Mei
Nieuwsbrief 2015 April
Nieuwsbrief 2015 Maart
Nieuwsbrief 2015 Februari
Nieuwsbrief 2015 Januari
Nieuwsbrief 2014 December
Nieuwsbrief 2014 November
Nieuwsbrief 2014 Oktober
Nieuwsbrief 2014 September
Nieuwsbrief 2014 Augustus
Nieuwsbrief 2014 Juli
Nieuwsbrief 2014 Juni
Nieuwsbrief 2014 Mei
Nieuwsbrief 2014 April
Nieuwsbrief 2014 Maart
Nieuwsbrief 2014 Februari
Nieuwsbrief 2014 Januari
Nieuwsbrief 2013 December
Nieuwsbrief 2013 November
Nieuwsbrief 2013 Oktober
Nieuwsbrief 2013 September
Nieuwsbrief 2013 Augustus
Nieuwsbrief 2013 Juli
Nieuwsbrief 2013 Juni
Nieuwsbrief 2013 Mei
Nieuwsbrief 2013 April
Nieuwsbrief 2013 Maart
Nieuwsbrief 2013 Februari
Nieuwsbrief 2013 Januari
Nieuwsbrief 2012 December
Nieuwsbrief 2012 November
Nieuwsbrief 2012 Oktober
Nieuwsbrief 2012 September
Nieuwsbrief 2012 Augustus
Nieuwsbrief 2012 Juli
Nieuwsbrief 2012 Juni
Nieuwsbrief 2012 Mei
Nieuwsbrief 2012 April
Nieuwsbrief 2012 Maart
Nieuwsbrief 2012 Februari
Nieuwsbrief 2012 Januari
Nieuwsbrief 2011 December
Nieuwsbrief 2011 November
Nieuwsbrief 2011 Oktober
Nieuwsbrief 2011 September
Nieuwsbrief 2011 Augustus
Nieuwsbrief 2011 Juli
Nieuwsbrief 2011 Juni
Nieuwsbrief 2011 Mei
Nieuwsbrief 2011 April
Nieuwsbrief 2011 Maart
Nieuwsbrief 2011 Februari
Nieuwsbrief 2011 Januari
Nieuwsbrief 2010 December
Nieuwsbrief 2010 November
Nieuwsbrief 2010 Oktober
Nieuwsbrief 2010 September
Nieuwsbrief 2010 Augustus
Nieuwsbrief 2010 Juli
Nieuwsbrief 2010 Juni
Nieuwsbrief 2010 Mei
Nieuwsbrief 2010 April
Nieuwsbrief 2010 Maart
Nieuwsbrief 2010 Februari
Nieuwsbrief 2010 Januari
Nieuwsbrief 2009 December
Nieuwsbrief 2009 November
Nieuwsbrief 2009 Oktober
Nieuwsbrief 2009 September
Nieuwsbrief 2009 Augustus
Nieuwsbrief 2009 Juli