Nieuwsbrieven

Op deze pagina zijn de WTOS Nieuwsbrieven te vinden. Deze zijn ook al via de email verstuurd naar alle leden en geven een duidelijk overzicht van de komende activiteiten. Klik op de betreffende maand om de nieuwsbrief van die maand te bekijken.Alle info voor de komende maand, trainingen en activiteiten: de WTOS nieuwsbrief van maart!

Deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser

Nieuws

[WEG] Lampjes- en Duurtrainingen - Dinsdagavonden en zondagochtenden

Momenteel zijn de dinsdagavond- en zondagochtendtrainingen in volle gang. Op de dinsdagen wordt er 's avonds op het verlichte parcours van De Spartaan gefietst. Om hieraan deel te nemen is het verplicht WTOS-kleding te dragen. Leden van De Spartaan zijn daar zelf ook aan het trainen en dit zal in de vorm zijn van een klein peloton. Op 22 maart is de laatste wintertraining bij De Spartaan.

Zondag wordt er om 09:45 verzameld bij het Sportcentrum en om 10:00 vertrokken voor een ochtend training. Het rondje zal elke keer verschillen, afgestemd op de behoefte van de renners. Mocht je zelf een leuk iniatief hebben, geef dat dan aan. In verband met de studentencup Delft en het trainingsweekend Simpelveld is deze laatste training op 27 maart.

[MTB] Trainingen - Woensdagavonden

De mountainbike training zal plaatsvinden op de woensdagavond gedurende de winterperiode. Er wordt om 17:45 uur verzameld en om 18:00 uur vertrokken vanaf het Sportcentrum. Let op! Het is vroeg donker, dus neem goede lampen mee!

"Altijd al willen mountainbiken? Kom dan wielrennen bij WTOS!"

Rowan

Kosten basislidmaatschap van 8 euro naar 10 euro - 1 maart 2016

Met ingang van 1 maart 2016 worden de kosten van het basislidmaatschap verhoogd. Daar waar dit bedrag eerder € 8,- was, wordt dit nu € 10,-, zo is besloten tijdens het voorjaarscongres. De opbrengst van deze verhoging komt ten goede aan de uitvoering van het antidopingbeleid [KNWU].

Komende activiteiten

Interview Marianne Vos - 8 maart

From Sports & Culture: As part of the Celebration of International Women's Day 2016, world class and all-round cyclist Marianne Vos is coming to Unit Sports & Culture! She will be joined by elite sports athletes Maxime Jonkers and Sietske Visser who study at the TU Delft. All women will answer questions about sports in a men's world, their intrinsic motivation and combining elite sports with their study. Feel free to join in and ask them all you wanted to know! For more info: link

"Ik ben blij als ik weer bij een bocht ben"

- Foppen -

Studentencup Trainingen - 10 en 17 maart

Op 19 maart organiseert WTOS de eerste studentencup van 2016. Omdat WTOS’ers natuurlijk wel moeten winnen tijdens deze thuiswedstrijd, organiseert de trainingscommissie een serie trainingen om zo extra scherp aan de start te kunnen staan. Deze trainingen zijn vooral bedoeld voor WTOS’ers die graag kennis willen maken met het wedstrijdrijden op een laagdrempelige manier. Echter, het kan voor niemand kwaad na een winter duurtrainingen weer eens even de bochtentechniek te trainen. Het programma: 10-03 18:00 Sprinttraining verzamelen bij het SC 17-03 18:00 Losfietsen met daarna eten bij het SC, wederom verzamelen bij het SC Alle trainingen zullen begeleid worden door ervaren WTOS’ers, en gratis zijn voor alle WTOS’ers. Voor meer informatie over de studentencup: link

Ploegenpresentatie - 15 maart

Dinsdag 15 maart zal de ploegenpresentatie 2016 plaatsvinden! Dit is het moment waarop we de kleding uit de centrale kledingbestelling en de bestelde BBB accessoires zullen uitdelen, een aantal interessante presentaties van WTOS en haar partners zullen hebben en natuurlijk groepsfoto's maken! Heb je geen kleding besteld? Neem dan een eigen setje WTOS fietskleding mee, zodat er een mooie groepsfoto gemaakt kan worden. Na afloop zal er de gelegenheid zijn om samen na te praten onder het genot van een drankje. Het volledige programma zal gedurende komende week via dit forum topic bekend gemaakt worden, dus houd dit in de gaten, het belooft een mooie avond te worden!

WTOS Activiteit - X maart

De eerstvolgende WTOS activiteit, georganiseerd door de activiteitencommissie, zal niet op de dinsdagavond van 15 maart plaatsvinden in verband met de ploegenpresentatie. De datum van de eerstvolgende WTOS activiteit zal snel bekend gemaakt worden Meer info binnenkort op het forum.

"Ik dacht dat er iets aanliep, maar Tim zat in mn wiel"

Daniël

Studentencup Delft - 19 maart

Op 19 maart a.s. is het zo ver; de eerste studentencup van het jaar zal een feit zijn. Vanaf 14:00 zal er gereden worden om een mooie plek in het klassement. We zullen op deze dag te gast zijn bij onze vrienden van R.W.V. “de Spartaan” te Rijswijk. Inschrijven kan via link tot en met 18-maart. Deelname voor WTOS leden is gratis en hierbij is ook een overheerlijke pastasalade inbegrepen! Daarnaast worden er ook nog aanmoedigers en vrijwilligers gezocht! Het zou fijn zijn als je een handje kunt helpen, ook als je zelf rijdt. Opgeven kan via: link. Je kunt aangeven wanneer je zelf rijdt zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Afgelopen activiteiten

WTOS CK Cross - 14 februari

Het was koud, nat glibberen en glijden door het Ikeabos op Valentijnsdag tijdens het clubkampioenschap Cross. Omdat Tim Swank het parcours moest uitzetten had hij eigenlijk geen tijd om warm te rijden. Dat moest dan maar in de eerste rondjes van de cross. Tim had een goede start en dook als eerste het veld in. Al snel had hij een gat van een seconde of 10 op de rest. In ronde 3 bleek de trap echter wat gladder dan gedacht en lag hij wijdbeens onder zijn fiets de trap te inspecteren. Hierdoor kon Stan de aansluiting vinden. 3 Ronden lang vormden zij samen de kop van de wedstrijd. De gladheid dwong Stan echter ook in een foutje en dat was voor Tim het moment om het verschil te maken. Dit alles leidde tot Tim zijn allereerste overwinning in zijn wieler/cross-carriere. Axel reed na een wat mindere start een goede inhaalwedstrijd en kwam in de laatste meters nog over Stan heen in de sprint voor de tweede plek.

"Oh we zitten bij Emmen ipv Assen, er zijn dus twee steden in Drenthe"

Daniël

Trainingsleer avond - 18 februari

Na de geslaagde wedstrijdrenners informatie avond heeft het volgende evenement van de Trainingscommissie plaats gevonden: De trainingsleer avond. Hiervoor willen we graag alle gastsprekers en aanwezige gasten bedanken voor de zeer geslaagde avond!

Trainingsweekend Sleen - 26-28 februari

In het laatste weekend van februari hebben enkele renners van WTOS een mooi trainingsweekend ervaren in Sleen. Onder andere de trainingsomloop van Sleen stond als wedstrijd op het programma. Het was een aardige waaieromloop. Op de kant overleven, lossen op de kant, meedraaien in de waaier, renners oprapen, opgeraapt worden, er was dus veel ontwikkeling. Eerste rondje wist Michiel bij het peloton kunnen blijven met uitzicht op de kopgroep. Door de goede start was het niet heel erg dat hij moest lossen, want er reden nog zat groepjes daarachter. Laatste drie rondes kreeg hij helaas kramp; te weinig gedronken. Laatste ronde heeft hij moeten lossen op de kant met een renner voor hem die probeerde om in de waaier te komen wat vaak mislukte waardoor het sprinten en remmen was.

Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (hALV) - 1 maart 2016

Dinsdag 1 maart heeft de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Belangrijke punten hierbij waren de evaluatie van het eerste half jaar en de te behalen doelen van de komende helft van het studiejaar. Hierbij zijn er twee nieuwe voorstellen aangenomen (unaniem). Dit is het voorstel voor het vernieuwde Huishoudelijk Reglement van WTOS (inclusief aanpassingen gemaakt tijdens de ALV) en het voorstel voor verhoogde contributie voor veteraanleden. Deze contributie is vastgesteld op 50 euro per jaar. Bijgevoegd in de laatste email gestuurd door de voorzitter kun je een toelichting van dit besluit en het Huishoudelijk Reglement vinden, inclusief de aanpassingen gemaakt tijdens de ALV.

"Dat is nog net zo ver als van Nederland naar Enschede"

Thomas

WTOS Activiteiten - Google Calendar

Er is een Google Calendar agenda gemaakt, met alle activiteiten van WTOS. Deze kun je aan je eigen Google Calendar toevoegen, zodat je kunt zien wanneer er WTOS activiteiten zijn. Indien je deze agenda nog niet bent tegengekomen, kun je hem bereiken via de volgende link. Met de knop rechtsonderin het venster kun je vervolgens de agenda aan jouw Google Calendar toevoegen. Mocht dit niet lukken, dan kun je de agenda ook vinden op de website, onder komende evenementen. De trainingskoersen van maart zijn aan de agenda toegevoegd!

Stuur je foto's en quotes op!

Mooie of leuke foto’s gemaakt bij een training, evenement of iets anders WTOS gerelateerds? Stuur ze naar fotos@wtos.nl Zo kunnen we ze bijvoorbeeld op de site, de facebook of in de nieuwsbrief zetten! Mocht je een mede WTOS’er een mooie quote horen maken, stuur deze dan door naar quote@wtos.nl!

WTOS trainers

Veel aan het trainen maar weinig resultaat? Krijg jij ook zoveel parkeerboetes? Lukt het maar niet om die geblokte Griek uit je wiel te rijden? Voor al je vragen, mail naar trainer@wtos.nl!

Agenda maart

  • 8 maart - Interview Marianne Vos @ SC
  • 10 maart - Studentencup Training
  • 15 maart - WTOS Ploegenpresentatie
  • 17 maart - Studentencup Training
  • 31 maart - Kick-off Training

Axel @ Cross Bergschenhoek

WASP @ Ahoy

Axel @ Cross Bergschenhoek

Tim @ Cross Bergschenhoek

Interview Marianne Vos @ SC

Thijs @ Cross Bergschenhoek

Janno @ Koers De Mol

Thijs @ Cross Bergschenhoek

Tim @ Cross Bergschenhoek

Jos 1e! @ Koers De Mol

Nieuwe sokken @ Webshop

Borrel 5 April!


WTOS Delft - Mekelweg 8 - 2628 CD Delft
www.wtos.nl - bestuur@wtos.nl

Groet,
Thomas van 't Klooster

Nieuwsbrief 2017 Juni
Nieuwsbrief 2017 Mei
Nieuwsbrief 2017 April
Nieuwsbrief 2017 Maart
Nieuwsbrief 2017 Februari
Nieuwsbrief 2017 Januari
Nieuwsbrief 2016 December
Nieuwsbrief 2016 November
Nieuwsbrief 2016 Oktober
Nieuwsbrief 2016 September
Nieuwsbrief 2016 Augustus
Nieuwsbrief 2016 Juni
Nieuwsbrief 2016 Mei
Nieuwsbrief 2016 April
Nieuwsbrief 2016 Maart
Nieuwsbrief 2016 Februari
Nieuwsbrief 2016 Januari
Nieuwsbrief 2015 December
Nieuwsbrief 2015 November
Nieuwsbrief 2015 Oktober
Nieuwsbrief 2015 September
Nieuwsbrief 2015 Juli
Nieuwsbrief 2015 Juni
Nieuwsbrief 2015 Mei
Nieuwsbrief 2015 April
Nieuwsbrief 2015 Maart
Nieuwsbrief 2015 Februari
Nieuwsbrief 2015 Januari
Nieuwsbrief 2014 December
Nieuwsbrief 2014 November
Nieuwsbrief 2014 Oktober
Nieuwsbrief 2014 September
Nieuwsbrief 2014 Augustus
Nieuwsbrief 2014 Juli
Nieuwsbrief 2014 Juni
Nieuwsbrief 2014 Mei
Nieuwsbrief 2014 April
Nieuwsbrief 2014 Maart
Nieuwsbrief 2014 Februari
Nieuwsbrief 2014 Januari
Nieuwsbrief 2013 December
Nieuwsbrief 2013 November
Nieuwsbrief 2013 Oktober
Nieuwsbrief 2013 September
Nieuwsbrief 2013 Augustus
Nieuwsbrief 2013 Juli
Nieuwsbrief 2013 Juni
Nieuwsbrief 2013 Mei
Nieuwsbrief 2013 April
Nieuwsbrief 2013 Maart
Nieuwsbrief 2013 Februari
Nieuwsbrief 2013 Januari
Nieuwsbrief 2012 December
Nieuwsbrief 2012 November
Nieuwsbrief 2012 Oktober
Nieuwsbrief 2012 September
Nieuwsbrief 2012 Augustus
Nieuwsbrief 2012 Juli
Nieuwsbrief 2012 Juni
Nieuwsbrief 2012 Mei
Nieuwsbrief 2012 April
Nieuwsbrief 2012 Maart
Nieuwsbrief 2012 Februari
Nieuwsbrief 2012 Januari
Nieuwsbrief 2011 December
Nieuwsbrief 2011 November
Nieuwsbrief 2011 Oktober
Nieuwsbrief 2011 September
Nieuwsbrief 2011 Augustus
Nieuwsbrief 2011 Juli
Nieuwsbrief 2011 Juni
Nieuwsbrief 2011 Mei
Nieuwsbrief 2011 April
Nieuwsbrief 2011 Maart
Nieuwsbrief 2011 Februari
Nieuwsbrief 2011 Januari
Nieuwsbrief 2010 December
Nieuwsbrief 2010 November
Nieuwsbrief 2010 Oktober
Nieuwsbrief 2010 September
Nieuwsbrief 2010 Augustus
Nieuwsbrief 2010 Juli
Nieuwsbrief 2010 Juni
Nieuwsbrief 2010 Mei
Nieuwsbrief 2010 April
Nieuwsbrief 2010 Maart
Nieuwsbrief 2010 Februari
Nieuwsbrief 2010 Januari
Nieuwsbrief 2009 December
Nieuwsbrief 2009 November
Nieuwsbrief 2009 Oktober
Nieuwsbrief 2009 September
Nieuwsbrief 2009 Augustus
Nieuwsbrief 2009 Juli