Nieuwsbrieven

Op deze pagina zijn de WTOS Nieuwsbrieven te vinden. Deze zijn ook al via de email verstuurd naar alle leden en geven een duidelijk overzicht van de komende activiteiten. Klik op de betreffende maand om de nieuwsbrief van die maand te bekijken.Alle info voor de komende maand, trainingen en activiteiten: de WTOS nieuwsbrief van November!

Deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser

WTOS Nieuwsbrief

Nieuws

[WEG] Lampjes- en Duurtrainingen - Dinsdagavonden en zondagochtenden

Momenteel zijn de dinsdagavond trainingen en zondagochtend duurtrainingen in volle gang. Op de dinsdagen word er 's avonds op het verlichte parcours van de Spartaan gefietst. Om hieraan deel te nemen is het verplicht WTOS kleding te dragen. Leden van de Spartaan zijn daar zelf ook aan het trainen en dit zal in de vorm zijn van een klein peleton.

Zondag wordt er om 09:45 verzameld bij het Sportcentrum en om 10:00 vertrokken voor een duurtraining van gemiddeld 100 km. Het rondje zal elke keer verschillen, afgestemd op de behoefte van de renners. Mocht je zelf een leuk iniatief hebben, geef dat dan aan.

[MTB] Trainingen - Woensdagavonden

De mountainbike training zal plaatsvinden op de woensdagavond gedurende de winterperiode. Er wordt om 17:45 uur verzameld en om 18:00 uur vertrokken vanaf het Sportcentrum. Let op! Het is vroeg donker, dus neem goede lampen mee!

[Cross] Trainingen - Veldrijden

Voor de komende tijd zijn er cross trainingen bij de Spartaan op de dinsdag en donderdagavond om 19:45. Verder worden de cross trainingen afgesproken via het prikbord. In de huidige periode zijn er wekelijkse cross wedstrijden, overal in de buurt van Delft. Houd dit dus in de gaten, mocht je hier graag een keer mee willen trainen, of een echte cross wedstrijd rijden!

"Thijs zijn vermogensmeter deed het niet, dus hij wist niet hoe hard hij moest fietsen"

Johan

WTOS Activiteiten - Google Calendar

Er is een Google Calendar agenda gemaakt, met alle activiteiten van WTOS. Deze kun je aan je eigen Google Calendar toevoegen, zodat je kunt zien wanneer er WTOS activiteiten zijn. Indien je deze agenda nog niet bent tegengekomen, kun je hem bereiken via de volgende link. Met de knop rechtsonderin het venster kun je vervolgens de agenda aan jouw Google Calendar toevoegen. Mocht dit niet lukken, dan kun je de agenda ook vinden op de website, onder komende evenementen.

Algemene Leden Vergadering - 6 Oktober

Dinsdag 6 Oktober heeft de Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden in Café de Ruif. Het 32e bestuur heeft hier haar jaar afgerond, waarna zij gewisseld is voor het 33e bestuur. Na een korte presentatie van de drie besturen, 15+16, Bestuur met Boobies, en het voorgedragen Kandidaatsbestuur door 32, is er als volgt gestemd: 8, 4 en respectievelijk 15 stemmem. Het beleidsplan en de begroting zijn gepresenteerd en het 33e bestuur is gevormd door:

Voorzitter: Sophie van der Horst
Penningmeester: Rowan Voermans
Secretaris: Thomas van 't Klooster
Activiteitencommissaris: Gijs Bouman
Wedstrijdcommissaris: Anton-Jan Eijsbouts

Clubkampioenschappen Mountainbiken - 7 Oktober

Met twaalf man stond er een breed deelnemersveld aan de start van het CK mountainbiken op 7 oktober. De omstandigheden waren loodzwaar dankzij de regenval van de voorbije dagen. De plakkende klei van het Elsenburgerbos zorgde voor vele extra kilo's aan ballast. Ook het selectieve parcours zorgde er voor dat het geen eitje werd. Meteen vanaf de start wisten Christan, Lander en Wouter zich los te rukken van de rest. Al in de tweede ronde plaatste Wouter de daaropvolgende beslissende versnelling en reed naar de overwinning; Christan en Lander konden niet meer aanpikken. Vanuit de vierde plek wist Marcel nog een plekje terug te winnen en dreigde op deze manier Lander van het podium te rijden. Maar de sterke Belg herpakte zich en heroverde zijn wel verdiende derde plek terug door een solide race te rijden.

In het middenveld ontpopte zich een strijd tussen de crossers. Hoewel het parcours overduidelijk in het voordeel was van de mountainbikers wisten de crossers Tim Swank en Arian zich kranig te houden tussen het gedrang. Arian had uiteindelijk de bovenhand. Tot slot nog een eervolle vermelding voor hekkensluiter Jelle, die ondanks zijn laatste plaats er een prachtige eerste mountainbike ervaring aan overhield.

"Was je maar een man geweest."

Johan tegen Marlies, die het betreurde minder rap omhoog te gaan

Introweekend Amerongen - 16, 17 en 18 Oktober

Afgelopen 16, 17 en 18 Oktober heeft het introweekend plaatsgevonden. Met maar liefst 35 deelnemers was WTOS te gast in Amerongen, aan de Utrechtste Heuvelrug. Het was een ontzettend mooi weekend, wat alle deelnemers en de organisatie mogelijk hebben gemaakt. Er zijn vele kilometers gemaakt, zowel op de crossers, mountainbikes als racefietsen.

Mooie foto's kunnen worden opgestuurd/gedeeld via weekendcommissie@wtos.nl Grote bestanden kan je handig met Dropbox of WeTransfer delen. Alle foto's zullen worden verzameld in een groot WeTransfer bestand. Deze zal vervolgens worden gedeeld door de Weekendcommissie.

"Ik heb wel eens een kleurenwedstrijd gewonnen"

Swank

Komende activiteiten

Borrel - 3 November

Dinsdag 3 November is weer de maandelijkse WTOS borrel. Vertel wat je beleefd hebt tijdens het introweekend, of kom gewoon ouderwets slap ouwehoeren! Elke eerste dinsdag van de maand zal deze borrel plaatsvinden. Waar: Doerak, Vrouw Juttenland 17 Delft Wanneer: 3 November, 21.00 uur

BMX Clinic - 7 November

Zaterdag 7 November gaat het gebeuren, op de BMX baan in Zoetermeer zal er een epische clinic plaatsvinden onder leiding van van Daniëlle Vrenegoor, TU-studente en BMX’ster op topniveau. Deelname kost 5 euro, inschrijven kan via deze link. Er zijn nog enkele plekken vrij. Voor meer informatie, kijk op het forum.

"Ik had gister ook last van verzuring, maar meer in mijn keel"

Guido @ Introweekend

Rennersvergadering - 9 November

Maandagavond 9 November 20:00 zal er een rennersvergadering plaatsvinden in de oranje zaal van de UB. Tijdens deze meeting zullen er diverse aspecten van het wedstrijd rijden aan bod komen. Er zijn drie gastsprekers aanwezig, die elk hun eigen verhaal zullen toelichten. Als eerste zal Axel het maken en behalen van doelen toelichten. Daarnaast zal Thijs zijn ervaringen bij de Eliteploeg WASp delen. Ten slotte zal Matthijs Eversdijk (Join S de Rijke) een verhaal houden over zijn voortgang in de wielerwereld in combinatie met studeren aan de TU. Voor meer informatie, kijk op het forum.

Karten - 17 November

De eerstvolgende WTOS activiteit, georganiseerd door de activiteitencommissie, zal op de dinsdagavond van 17 November plaatsvinden. Zet deze datum dus alvast in je agenda, we zullen namelijk gaan karten! Ben jij benieuwd wie het hardst gaat op vier wielen? Zorg dat je erbij bent! Zie het forum voor meer info.

"8. Of 11. Of 14. Of 18 ofzo"

Gelukkig weet Sophie op welk spoor we moeten opstappen

Cycling Dinner - 1 December

Bij het cycling dinner verzorg je met iemand anders één gang van een 3-gangendiner. Tussen de gangen door wisselen alle koppels van locatie en van tafelgezelschap, om uiteindelijk met zijn allen in de Doerak te eindigen om alle ervaringen van de avond te bespreken. Gezelligheid, integreren, lekker eten, fietsen, goede verhalen, dit evenement heeft alles! Meer informatie en de inschrijving volgt later op het prikbord, maar omcircel deze datum alvast in je agenda!

Stuur je foto's en quotes op!

Mooie of leuke foto’s gemaakt bij een training, evenement of iets anders WTOS gerelateerds? Stuur ze naar fotos@wtos.nl Zo kunnen we ze bijvoorbeeld op de site, de facebook of in de nieuwsbrief zetten! Mocht je een mede WTOS’er een mooie quote horen maken, stuur deze dan door naar quote@wtos.nl!

WTOS trainers

Veel aan het trainen maar weinig resultaat? Krijg jij ook zoveel parkeerboetes? Lukt het maar niet om die geblokte Griek uit je wiel te rijden? Voor al je vragen, mail naar trainer@wtos.nl!

Agenda November

  • 2 November - DIES WTOS
  • 3 November - Borrel @ Café Doerak
  • 7 November - BMX Clinic
  • 9 November - Rennersvergadering
  • 17 November - Karten
  • 1 December - Cycling dinner

WTOS in actie @ NSK 2015

WTOS CK MTB

Marcel @ CK MTB

Winnaars CK MTB

WTOS CK MTB

Gezelligheid @ Introweekend

Drankjes bij warm vuur tijdens het introweekend @ Terlet!

Groepsfoto wielrenners introweekend @ Vliegbasis Soesterberg

Jochem @ 10 km Tijdrit

Gijs blij met 8L appelmoes @ Introweekend

Swank @ Cross Spijkenisse

Arian @ Cross Spijkenisse

Axel @ Cross Spijkenisse


WTOS Delft - Mekelweg 8 - 2628 CD Delft
www.wtos.nl - bestuur@wtos.nl

Groet,
Thomas van 't Klooster

Nieuwsbrief 2017 Juni
Nieuwsbrief 2017 Mei
Nieuwsbrief 2017 April
Nieuwsbrief 2017 Maart
Nieuwsbrief 2017 Februari
Nieuwsbrief 2017 Januari
Nieuwsbrief 2016 December
Nieuwsbrief 2016 November
Nieuwsbrief 2016 Oktober
Nieuwsbrief 2016 September
Nieuwsbrief 2016 Augustus
Nieuwsbrief 2016 Juni
Nieuwsbrief 2016 Mei
Nieuwsbrief 2016 April
Nieuwsbrief 2016 Maart
Nieuwsbrief 2016 Februari
Nieuwsbrief 2016 Januari
Nieuwsbrief 2015 December
Nieuwsbrief 2015 November
Nieuwsbrief 2015 Oktober
Nieuwsbrief 2015 September
Nieuwsbrief 2015 Juli
Nieuwsbrief 2015 Juni
Nieuwsbrief 2015 Mei
Nieuwsbrief 2015 April
Nieuwsbrief 2015 Maart
Nieuwsbrief 2015 Februari
Nieuwsbrief 2015 Januari
Nieuwsbrief 2014 December
Nieuwsbrief 2014 November
Nieuwsbrief 2014 Oktober
Nieuwsbrief 2014 September
Nieuwsbrief 2014 Augustus
Nieuwsbrief 2014 Juli
Nieuwsbrief 2014 Juni
Nieuwsbrief 2014 Mei
Nieuwsbrief 2014 April
Nieuwsbrief 2014 Maart
Nieuwsbrief 2014 Februari
Nieuwsbrief 2014 Januari
Nieuwsbrief 2013 December
Nieuwsbrief 2013 November
Nieuwsbrief 2013 Oktober
Nieuwsbrief 2013 September
Nieuwsbrief 2013 Augustus
Nieuwsbrief 2013 Juli
Nieuwsbrief 2013 Juni
Nieuwsbrief 2013 Mei
Nieuwsbrief 2013 April
Nieuwsbrief 2013 Maart
Nieuwsbrief 2013 Februari
Nieuwsbrief 2013 Januari
Nieuwsbrief 2012 December
Nieuwsbrief 2012 November
Nieuwsbrief 2012 Oktober
Nieuwsbrief 2012 September
Nieuwsbrief 2012 Augustus
Nieuwsbrief 2012 Juli
Nieuwsbrief 2012 Juni
Nieuwsbrief 2012 Mei
Nieuwsbrief 2012 April
Nieuwsbrief 2012 Maart
Nieuwsbrief 2012 Februari
Nieuwsbrief 2012 Januari
Nieuwsbrief 2011 December
Nieuwsbrief 2011 November
Nieuwsbrief 2011 Oktober
Nieuwsbrief 2011 September
Nieuwsbrief 2011 Augustus
Nieuwsbrief 2011 Juli
Nieuwsbrief 2011 Juni
Nieuwsbrief 2011 Mei
Nieuwsbrief 2011 April
Nieuwsbrief 2011 Maart
Nieuwsbrief 2011 Februari
Nieuwsbrief 2011 Januari
Nieuwsbrief 2010 December
Nieuwsbrief 2010 November
Nieuwsbrief 2010 Oktober
Nieuwsbrief 2010 September
Nieuwsbrief 2010 Augustus
Nieuwsbrief 2010 Juli
Nieuwsbrief 2010 Juni
Nieuwsbrief 2010 Mei
Nieuwsbrief 2010 April
Nieuwsbrief 2010 Maart
Nieuwsbrief 2010 Februari
Nieuwsbrief 2010 Januari
Nieuwsbrief 2009 December
Nieuwsbrief 2009 November
Nieuwsbrief 2009 Oktober
Nieuwsbrief 2009 September
Nieuwsbrief 2009 Augustus
Nieuwsbrief 2009 Juli