Lidmaatschap: Waarom lid worden? Inschrijven
Waarom lid worden

Trainingen

WTOS organiseert gedurende de zomertijdperiode wegtrainingen op maandag en donderdagavond en mountainbiketrainingen op de woensdagavond. Deze trainingen zijn tussen de 40 en 60km lang en doordat er gesplitst wordt in verschillende groepen zijn deze trainingen geschikt voor absolute beginners tot wedstrijdrenners. Gedurende de wintertijdperiode verzorgt WTOS CoreStability & Krachtrainingen. Voor de wedstrijdrenners is er de dinsdagavond specifieke training zoals sprint-, tijdrit- of intervaltraining.

Wedstrijden

Binnen WTOS zijn er ongeveer 50 licentiehouders die wedstrijden op de weg, op de baan of in het veld. Zo worden er op nationale en regionale wedstrijden gereden en een aantal keer per jaar een internationale wedstrijd. Naast de wedstrijden is het teamgevoel/gezelligheid voor en na de wedstrijden erg groot. Ook worden er in de buurt van Delft veel trainingswedstrijden georganiseerd waar veel WTOS renners aan mee doen.

Clubwedstrijden

Naast dat WTOS meedoet aan wedstrijden organiseert WTOS ongeveer 15 wedstrijden variërend van tijdritten, clubkampioenschappen tot regionale en nationale wedstrijden waaronder de Ronde van Delft en de regiocross voor veldrijders en mountainbikers.

Kennismakingskamp/Introtrainingen

In mei organiseert WTOS het Kennismakingskamp, een lang weekend in de Ardennen waarbij je naast het fietsen elkaar goed leert kennen tijdens de activiteiten. Dit all-inclusive weekend kost ongeveer 75 euro. In april en september vinden er introtrainingen plaats waarbij je zonder verplichtingen kunt ervaren of wielrennen/mountainbiken iets voor je is, fietsen zijn hiervoor te leen.

Kleding

WTOS heeft eigen wielerkleding (de blauw/grijs/zwarte tenues) met broekje, shirts, tijdritpakken, windvesten, handschoenen, overschoenen, etc. Nieuwe leden kunnen aan het begin van het jaar kleding met korting aanschaffen en tussendoor kan je in de webshop altijd goedkope kleding aanschaffen.

Evenementen

Door het hele jaar heen organiseert WTOS evenementen zonder (normale) fiets. Je kunt dan denken aan een pokertoernooi, baanclinic, bmx clinic, ploegenpresentatie, wijnproeverij en het gezamenlijk bekijken van wedstrijden.

Maandelijkse Borrel

Elke eerste dinsdag van de maand heeft vanaf WTOS vanaf 21:00 een gezellige borrel in biercafé Doerak waar onder het genot van een drankje de leukste verhalen worden besproken.

Korting bij Bike Components

Studeren is al duur genoeg, helemaal in combinatie met Wielrennen of Mountainbiken. In Duitsland kun je goedkoop vervangende onderdelen voor je fiets kopen. WTOS heeft een deal met Bike Components. Hier krijgen we 5% korting op het gehele assortiment en gratis verzendkosten. Op het prikbord is meer informatie te vinden in het desbetreffende topic. Vaak wordt er met een grote groep een gezamenlijke bestelling geplaatst waardoor veel geld wordt bespaard in vergelijking met de NL'se fietsenboer.

Gebruik maken van de koersauto

WTOS is nu twee jaar in het bezit van een zwarte Citroen ZX. Uitgerust met een dakrek is er plaats voor 5 fietsen en coureurs. Voor ieder lid is de auto te lenen. Op dit moment worden alleen brandstofkosten door de leden betaald, de rest is gedekt door sponsoren. Des te eerder je aangeeft de auto te willen lenen des te groter is de kans dat je hem mee kan nemen. Stuur daarvoor een mailtje naar bestuur@wtos.nl. De auto moet worden gebruikt voor fietsgerelateerde activiteiten en bij dubbele boekingen wordt apart bekeken welke activiteit voorrang krijgt.

Clubblad/Nieuwsbrief

Ongeveer 5 keer per jaar verschijnt het clubblad van WTOS: de Corsa. In dit clubblad verschijnen verhalen over heldhaftige prestaties, ongelofelijke pech en belangrijk informatie. Ook krijg je elke maand een nieuwsbrief met de komende activiteiten en mededelingen.

Aanbiedingen/Gadgets

WTOS heeft een eigen webshop waar naast kleding, ook andere spullen tegen kostprijs worden aangeboden zoals bidons, armstukken, badjassen, tassen en andere gadgets.

Leenfietsen

Altijd al eens willen wielrennen of mountainbiken maar ontbreekt het je aan een fiets dan heeft WTOS meerdere fietsen te leen zodat je kunt ervaren of fietsen iets voor je is.

Toertochten & vakanties

Veel WTOSers doen mee aan toertochten of gaan een weekend/week weg op vakantie. Altijd al eens hoge bergen willen beklimmen of willen Mountainbiken in de Ardennen maar geen fietsmaten kunnen vinden dan kun je bij WTOS terecht. In het voorjaar wordt er bijvoorbeeld naar Spanje gegaan en in de Zomer gaat er een grote groep richting de Alpen of de Pyreneeën. WTOS organiseert naast het KennisMakingsKamp ook een Toerweekend en een Crossweekend.

Gereedschap/klushulp

WTOS is in het bezit van een uitgebreide gereedschapskist die leden kunnen lenen waardoor de hoge kosten van een fietsenmaker bespaard kunnen worden. Daarnaast kun je via het prikbord altijd om advies/hulp vragen als je iets niet weet.

Prikbord

WTOS is trots om een zeer levendig prikbord te hebben waarbij niet alleen trainingen, toertochten of wedstrijden gepland en besproken worden maar ook techniek, leuke filmpjes/verhalen en evenementen. Het prikbord is de uitgesproken manier om medestanders te vinden voor een leuke training/evenement of om advies te krijgen over materiaal/techniek.

Omgeving

De omgeving van Delft kenmerkt zich absoluut niet door alleen kassen en polder, binnen een straal van 30 kilometer zijn er duinen, dijken, singletracks, technische afdalingen en vele wielerparcoursen. Tijdens de mountainbiketrainingen en wegtrainingen die worden afgesproken via het prikbord leer je de omgeving kennen en zullen leden je graag de mooie plekjes rondom Delft laten zien.

Sportmassages

Sinds enige tijd heeft WTOS een samenwerking met Massagepraktijk Hensing. De praktijk is gesitueerd in Delft. Ernesto blinkt uit in een persoonlijke klantgerichte aanpak, met andere woorden; hij helpt jou van je problemen af op een manier die effectief is en aan jouw wensen voldoet. Speciaal voor WTOS zijn er speciale tarieven voor een behandeling. Ernesto is daarnaast erg geïnteresseerd in het wielrennen. Hij is naast masseur ook soigneur en zijn partner is een fanatiek wielrenner. Om het aanbod compleet te maken is hij ook verkooppunt van Born producten. Deze zijn tegen mooie prijzen bij hem te verkrijgen.

DIT ALLES VOOR SLECHTS € 30!*

Overtuigd? Vul dan nu het inschrijfformulier in.

Nog steeds niet overtuigd? Voor vragen mail:

bestuur@wtos.nl

*De lidmaatschapscontributie bedraagt 30,- per jaar.